Bella Vista

De spaghetti napoletana bij Bella Vista in Londerzeel

Ongeveer halfjaarlijks ga ik een hapje eten met Marijke en Laura, goede vriendinnen die ik overhield aan het middelbaar. Wegens een drukke agenda vroeg ik hen om deze keer af te zakken naar mijn lovely hometown. Zoals het een plattelandsdorp betaamt, beschikt Londerzeel over een drietal ‘goede’ restaurants dus eh… keuze genoeg.

Little did we know dat we die avond, aan de rand van camping Diepvennen langs de A12, een klein stukje Italië zouden vinden in de vorm van ‘Bella Vista’. Inclusief huisgemaakte cocktails, een hilarisch gladde ober en uitzicht op de (zwem)vijver – het Comomeer is er niets tegen.

DE SPAGHET? Good ol’ spaghetti. Perfetto.

Napoletana is een saus op basis van tomaat, look en basilicum. Simpel? Ja. Saai? Allesbehalve. Een goede napoletana – zoals bij Bella Vista – transporteert je vanaf de eerste hap naar een ristorante in de Italiaanse zon, terwijl That’s Amore van Dean Martin zachtjes speelt op de achtergrond. Sorry voor de oorwurm.

De kaas? Parmigiano, l’amore della mia vita (ik zit vast in de Italiaanse sfeer, help). Een potje om te delen. Al denk ik dat ik het zo goed als alleen heb verorberd, scuzi tafelgenoten.

SAMENGEVAT? Een klein stukje Italië op een camping langs de A12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *