Marcello in De Vleeshalle

De ‘spaghetti con polpette’ bij Marcello in De Vleeshalle in Mechelen

De Vleeshalle, ‘versmarkt meets food court in hartje Mechelen’, heeft op korte tijd mijn hart veroverd. Ik ben momenteel op zoek naar een appartement in Mechelen en ik ga niet liegen: de afstand tot De Vleeshalle is zeker een criterium. Dringend tijd dus om hun spaghetti, voorzien door het Italiaanse kraampje Marcello, eens onder de loep te nemen.

DE SPAGHET? De pasta is aan de dikke kant, maar perfect in balans met de gigantische gehaktballen. Zie je wel, ik doe niet altijd moeilijk. Al kan dat ook komen omdat ik gehypnotiseerd was door de saus. Want my god, die was zó goed gekruid. Kan ik daar dan een liter van bestellen aub?

Nog even naar dat moeilijk doen en die giga gehaktballen. Die vond ik minder lekker. Niet heel smaakvol en vooral té veel in verhouding met de rest. Aan het einde had ik zelfs een hele gehaktbal over. Maar dat kan ook zijn omdat ik de spaghetti en saus basically geïnhaleerd heb.

And what about the cheeeese? Wel… the mother lode! Zowel geraspte Parmezaanse kaas àls grote parmezaanschilfers on top. Marcello snapt het goede leven.

SAMENGEVAT? De kruidige saus en de copieuze hoeveelheid parmezaan zijn to die for, maar de polpette laten het geheel toch eentje zakken op de great spaghet schaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *