Marcello

De ‘spaghetti con polpette’ bij Marcello (voormalig in De Vleeshalle) in Mechelen

De Vleeshalle, ‘versmarkt meets food court in hartje Mechelen’, heeft op korte tijd mijn hart veroverd. Ik ben momenteel op zoek naar een appartement in Mechelen en ik ga niet liegen: de afstand tot De Vleeshalle is zeker een criterium. Dringend tijd dus om hun spaghetti, voorzien door het Italiaanse kraampje Marcello*, eens onder de loep te nemen.

*Update: Marcello heeft inmiddels De Vleeshalle verlaten en is nu een volwaardig restaurant in hartje Mechelen.

DE SPAGHET? De pasta is aan de dikke kant, maar perfect in balans met de gigantische gehaktballen. Zie je wel, ik doe niet altijd moeilijk. Al kan dat ook komen omdat ik gehypnotiseerd was door de saus. Want my god, die was zó goed gekruid. Kan ik daar dan een liter van bestellen aub?

Nog even naar dat moeilijk doen en die giga gehaktballen. Die vond ik minder lekker. Niet heel smaakvol en vooral té veel in verhouding met de rest. Aan het einde had ik zelfs een hele gehaktbal over. Maar dat kan ook zijn omdat ik de spaghetti en saus basically geïnhaleerd heb.

And what about the cheeeese? Wel… the mother lode! Zowel geraspte Parmezaanse kaas àls grote parmezaanschilfers on top. Marcello snapt het goede leven.

SAMENGEVAT? De kruidige saus en de copieuze hoeveelheid parmezaan zijn to die for, maar de polpette laten het geheel toch eentje zakken op de great spaghet schaal.

2 comments on “Marcello

 1. Niet te vinden, die Marcello. er is wel een Marguerita( vnl pizza en ook een “bak reeds klaargemaakte “Carbonara(brrrr).
  Ben dan maar “Balls” gaan eten : schotel little Italy schoteltje tagliatelle met tomatensaus en een schoteltje gehaktballen met diezelfde tomatensaus. Niet kwaad, maar amper kaas.

  1. Hi Jan,

   Het viel me inderdaad recent ook op! Marcello blijkt nu een volwaardig restaurant te zijn in hartje Mechelen. Maw we zullen nog eens terug moeten! 🙂

   Groetjes,
   Lara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *