La Terrazza

De spaghetti bolognaise bij La Terrazza in Mechelen

De spaghet? Spaghettislierten, eerder aan de dikkere kant, al gemengd met de saus.

De saus? Voornamelijk vlezig. Ik miste meer diepte (ok recensent), zoals het zurige van een tomatensmaak, maar fans van een saus met veel gehakt zitten hier zeker op hun plaats. Het geheel deed me denken aan de spaghetti van mijn oma: simpel, ma wel gewoon goe.

Extra? Over oma’s gesproken: als je kaas wilt, moet je er expliciet om vragen, en in mijn geval verscheen er een Italiaanse nonna met een potje parmezaan. Zonder boe of ba schepte ze drie lepels over mijn pasta en verdween ze terug de keuken in mét het potje parmezaan nog in handen. Een grappig tafereel, maar bij deze een warme oproep aan alle Italiaanse nonna’s die meelezen (ik wed dat die hier talrijk aanwezig zijn): laat die kaas gewoon op tafel staan, per favore 🥲❤️

Samengevat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *